Loading...
CONNECTA 2018

Com participar

CONNECTA 2018 és per a tu i tu n’ets el protagonista, és per això que tu decideixes com gaudir-lo organitzant la teva agenda segons els teus interessos i preferències. No hi ha dos CONNECTA 2018 iguals!

CONNECTA 2018 està dividit en quatre zones (Inspiració, Debat, Co-creació i Marketplace Catalunya). Cadascuna ofereix diferents activitats en paral·lel. Tria les sessions que més t’interessin i reserva la teva plaça a l’apartat “Programa” de la nostra web.

Consulta el programa!

*Podràs crear la teva agenda a partir del dimecres 25 de setembre.

Zona inspiració

Tot neix de la inspiració. Experts en diferents àrees i sectors han preparat ponències de 45 minuts que t’adjudaran a inspirar-te dins del món de la innovació i la co-creació.

Zona debat

Sessions de debat sobre diferents temes per compartir opinions i experiències en grup amb altres assistents. L’objectiu és arribar a conclusions amb les nostres propostes que ajudin a millorar el sector.

Zona co-creació

Treball en equip a través de metodologies de co-creació. Si vols participar en la creació de solucions als reptes del sector, aquest és el teu espai. Implica’t en el futur del sector i participa en la seva reformulació.

Marketplace Catalunya

En aquest espai tu ets el protagonista. Podràs donar a conèixer els teus projectes, descobrir-ne altres de nous i relacionar-te amb la resta d’assistents per crear sinergies empresarials.

Apunta't al marketplace!

CREA EL TEU PROPI CONNECTA

Un cop formalitzada la teva inscripció, disposaràs d’un usuari i una contrasenya per reservar la teva plaça a les activitats que consideris més adients, i consultar el perfil de la resta d’assistents per connectar amb ells.

Dins de la pestanya Programa trobaràs tota la informació sobre cada activitat i podràs reservar plaça a les que més t’interessin.

Un cop tinguis la plaça reservada podràs veure la teva agenda. Fes modificacions, crea-la com vulguis i, fins i tot, reserva franges horàries de 15 minuts amb altres assistents per concertar speed datings.

No oblidis que CONNECTA 2018 és una oportunitat única per crear connexions interessants i positives per al teu negoci. Nosaltres posem totes les eines al teu abast. Ara és el teu torn per explotar-les i treure’n el màxim profit.