Loading...
CONNECTA 2018

MARKETPLACE CATALUNYA

En aquest espai tu ets el protagonista. Tindràs l'oportunitat de donar a conèixer els teus projectes, descobrir-ne altres de nous i relacionar-te amb la resta d’assistents per crear sinergies empresarials.

Marketplace Catalunya t’ofereix, a més d'una secció de speed datings (reunions agendades de 15 minuts amb altres assistents), dues seccions més per a connectar amb la resta d’assistents i compartir projectes i oportunitats:

Secció presentacions

Aquesta secció té l'objectiu de compartir pràctiques i novetats per aprendre els uns dels altres i aportar valor.

Convidem a tots els professionals i empreses amb projectes relacionats amb les següents temàtiques a donar-los a conèixer a tota la indústria d’esdeveniments i reunions professionals a través de presentacions de 5 minuts.

  • Novetats en activitats i productes: tens una activitat o producte amb un punt diferencial que pot inspirar a la resta d’assistents? Comparteix-la amb els altres participants.
  • Pràctiques responsables: tens un projecte o companyia que es basa en el turisme responsable, social, cultural i sostenible? Comparteix les teves bones pràctiques amb tota la indústria.
  • Projectes col·laboratius i pràctiques en co-creació de producte: has desenvolupat un producte en col·laboració amb altres empreses o entitats? Explica a la resta d’assistents la teva experiència i el teu aprenentatge.
  • Eines i innovació tecnològica: compteu a la vostra empresa amb eines tecnològiques que aportin un valor diferencial a la indústria? Mostra quines oportunitats poden oferir per millorar el nostre dia a dia.

Es realitzaran sessions de 45 minuts, i en cada sessió set projectes diferents d’una mateixa temàtica podran fer presentacions de cinc minuts dels seus projectes i bones pràctiques.

Si tens un projecte dins d’aquestes categories i vols compartir-lo en el CONNECTA 2018, omple el següent formulari abans del proper 5 d'octubre.

Les presentacions seran seleccionades per un comitè format per personal de l’Agència Catalana de Turisme / Catalunya Convention Bureau i la consultora d’innovació DIMe Network. Es valorarà la qualitat de la proposta, la maduresa del projecte (es prioritzarà que estigui en fase de comercialització), el grau d’innovació i el grau d’aportació al sector.En cas que tinguis un projecte, tant si ja l’estàs duent a terme, com si busques crear nous vincles per a desenvolupar-lo, no ho dubtis i participa al Marketplace Catalunya del CONNECTA 2018.