Loading...

La persona interessada, d'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD en endavant), consent que les seves dades siguin incorporades als fitxers denominats Base de dades de clients i proveïdors i Base de dades del sector turístic, els quals són titularitat de l'Agència Catalana de Turisme, amb la finalitat d’utilitzar-les, respectivament, per la relació comercial, facturació i pagament, gestió de les obligacions comptables i fiscals derivades de les transaccions econòmiques, d’una banda, i per rebre informació i publicitat de la nostra entitat i d’altres relacionades amb la promoció turística de Catalunya, de l'altre.

Així mateix, consent rebre comunicacions comercials i ofertes promocionals (telemàrketing o mailing) de productes i serveis turístics de l'Agència Catalana de Turisme o de tercers. Per tant, dóna el seu consentiment perquè les seves dades siguin tractades per l'Agència Catalana de Turisme i siguin cedides a tercers, inclosos els seus centres de promoció turística ubicats a França, Bèlgica, Regne Unit, Finlàndia, Itàlia, Alemanya, Rússia, Xina, Singapur, EEUU i Brasil.

Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament pots adreçar-te a l'Agència Catalana de Turisme, situada a Barcelona- 08008, Passeig de Gràcia, 105- 3a planta; o escriure a la següent adreça: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Per obtenir més informació sobre el tractament teves de les dades personals pots consultar la nostra Política de Privacitat (enllaçat a http://act.gencat.cat/wp-content/uploads/2018/07/2018-07-27-ACT-POL%C3%8DTICA-DE-PRIVACITAT.pdf)